Spustit video na pozadí

SLUŽBY PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM

SLUŽBY PRO SENIORY

SLUŽBY PRO OSOBY V PŘECHODNÉ KRIZI, OHROŽENÉ DROGOU A ETNICKÉ MENŠINY

SLUŽBY PRO RODINU, DĚTI A MLÁDEŽ

SPOLUPRACUJÍCÍ ORGANIZACE

Senioři si užili podzimní setkání na lodi

16. 10. 2019, Autor:Jan Vochomůrka

Skvělá hudba, dobrá nálada a přátelská atmosféra. Tak vypadalo včerejší podzimní setkání seniorů na lodi Cargo Gallery. Více než stovku účastníků přivítal místostarosta Lukas Wünsch a Renáta Jurková, vedoucí Odboru sociálních věcí a zdravotnictví Městského úřadu Litoměřice, který stojí za organizací akce. K poslechu a k tanci zahrál Rosťa Pechoušek s kapelou.

Oblíbené taneční odpoledne na lodi Cargo Gallery pořádají pracovníci komunitního plánování již potřetí. O akci je každoročně velký zájem, proto jsou pro seniory připravená dvě setkání. Druhé se uskuteční ve středu 16. října. „Pozvánku obdrželi aktivní senioři, kteří se zúčastnili jarní kampaně Místa přátelská seniorům, dále tělesně a zdravotně hendikepovaní občané, bývalí zaměstnanci MěÚ, kteří již dosáhli důchodového věku, nebo zástupci organizací pracujících pro seniory či tělesně a zdravotně hendikepované, kteří pozvánky předali svým klientům,“ uvedla Renáta Jurková.

„Účastním se poprvé a moc se mi akce líbí. Mám radost z každé aktivity, kterou pro nás městský úřad organizuje. Vždy jsou hezky připravené a my se skvěle bavíme,“ zhodnotila Milena Kovaříková.



Ostatní

Událo se ...

19. 10. 2023 | 13. Divadelní benefice

13. Divadelní benefice
Centrum pro náhradní rodinnou péči ve spolupráci s divadelními soubory a kulturními zařízeními, za finanční podpory města Litoměřice, pořádá 13. Divadelní benfici, jejíž výtěžek bude určen pro rodiny s dětmi v náhradní rodinné péči.

26. 3. 2024 | Kampaň "Místa přátelská seniorům"

Kampaň
Již tradiční kampaň Místa přátelská seniorům připravil Odbor sociálních věcí a zdravotnictví společně se svými partnery i v roce 2024. Kampaně se mohou zúčastnit litoměřičtí senioři starší 60 let. Slavnostní zahájení kampaně proběhne 14. 4. 2024 od 15:30 hodin ...

4. 1. 2024 | Tříkrálová sbírka 2024

Tříkrálová sbírka 2024
Čtyřiadvacátý ročník Tříkrálové sbírky je již v plném proudu. Pokud se Vám dosud zatím nepodařilo koledníky Tříkrálové sbírky potkat v ulicích měst a obcí, využijte možnosti a přijďte 6. 1. 2024 od 18:00 na mši ke cti Tří králů a od ...
© 2022. Všechna práva vyhrazena.