Spustit video na pozadí

SLUŽBY PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM

SLUŽBY PRO SENIORY

SLUŽBY PRO OSOBY V PŘECHODNÉ KRIZI, OHROŽENÉ DROGOU A ETNICKÉ MENŠINY

SLUŽBY PRO RODINU, DĚTI A MLÁDEŽ

SPOLUPRACUJÍCÍ ORGANIZACE

Charitní domov sv. Zdislavy děkuje za nové auto

21. 4. 2017, Autor:Dana Puškárová

Díky reklamní agentuře - KOMPAKT spol. s r.o. se od roku 1997 podařilo za pomoci firem a společností po celém území republiky v rámci unikátního projektu „Sociální automobil“ s úspěchem předat již 650 „sociálních automobilů“.  
Ve čtvrtek 20.4.2017 se mezi příjemce přiřadil také Charitní domov sv. Zdislavy, který provozuje Farní charita Litoměřice. Předávací akce se zúčastnilo 24 hostů a sponzorů auta, mezi nimi i místostarosta Ing. Pavel Grund.
V úvodu patřil velký dík paní Ireně Petráskové z firmy Kompakt Teplice, díky níž se podařilo sehnat potřebný počet zájemců o reklamu na vozu. Příjemnou atmosféru navodili svým smyčcovým vystoupením studenti ZUŠ Litoměřice pod vedení pana učitele Ročka. Ředitelka Farní charity Litoměřice, zřizovatele Charitního domova Růžena Kavková se tentokrát akce zúčastnit nemohla, a tak děkovná slova zazněla od vedoucí Domova Jaroslavy Biolkové a prezidenta Diecézní charity Litoměřice P. Józefa Szeligy.
„Dosud mohli naši klienti využívat pouze prostory zahrady, která patří k Domovu. Sociální automobil nám nyní umožní účastnit se akcí a pořádat výlety i mimo naše zařízení, za což velmi děkujeme,“ uvedla vedoucí Domova. 
Na hosty pak čekala prohlídka vozu, Domova a raut, který připravily včetně malých dárečků zaměstnankyně Domova sv. Zdislavy.
Všem, díky nimž se podařilo získat sociální automobil, tímto ještě jednou děkujeme!
 
Charitní domov sv. Zdislava provozuje Domov pro seniory, který je určen lidem ve věku od 65 let, dále Domov se zvláštním režimem, sloužící lidem ve věku od 50 let, kteří trpí poruchami paměti z důvodu Alzheimerovy choroby nebo stařecké demence a Denní stacionář pro seniory, kteří mají diagnostikovanou stařeckou demenci nebo Alzheimerovu chorobu a jejich rodina péči o ně doposud zvládá v domácím prostředí.



Ostatní

Událo se ...

19. 10. 2023 | 13. Divadelní benefice

13. Divadelní benefice
Centrum pro náhradní rodinnou péči ve spolupráci s divadelními soubory a kulturními zařízeními, za finanční podpory města Litoměřice, pořádá 13. Divadelní benfici, jejíž výtěžek bude určen pro rodiny s dětmi v náhradní rodinné péči.

26. 3. 2024 | Kampaň "Místa přátelská seniorům"

Kampaň
Již tradiční kampaň Místa přátelská seniorům připravil Odbor sociálních věcí a zdravotnictví společně se svými partnery i v roce 2024. Kampaně se mohou zúčastnit litoměřičtí senioři starší 60 let. Slavnostní zahájení kampaně proběhne 14. 4. 2024 od 15:30 hodin ...

4. 1. 2024 | Tříkrálová sbírka 2024

Tříkrálová sbírka 2024
Čtyřiadvacátý ročník Tříkrálové sbírky je již v plném proudu. Pokud se Vám dosud zatím nepodařilo koledníky Tříkrálové sbírky potkat v ulicích měst a obcí, využijte možnosti a přijďte 6. 1. 2024 od 18:00 na mši ke cti Tří králů a od ...
© 2022. Všechna práva vyhrazena.